Om DRF Live


På siden live.rideforbund.dk kan ryttere, forældre og ridesportsinteresserede følge med i Dansk Ride Forbunds stævner mens de sker. Klubber og stævnearrangører kan fra sekretariatet gennem Stævnesystemet og DRF Live nemt og hurtigt lægge startlister op på live.rideforbund.dk og under stævnet kan programmet DRF Live sørge for at alle resultater lægges op på nettet så snart de er tastet. Alle stævner der ligger på live.rideforbund.dk administreres af de frivillige i sekretariaterne.

Mest for stævnearrangører…


Kunne du tænke dig at dit ridestævne kan ses af alle på live.rideforbund.dk? Det kræver blot at du også benytter Stævnesystemet når du afholder stævner. Når først du har betalt dit årlige gebyr kan du frit lægge så mange stævner online som du ønsker. Hvis du i forvejen har Stævnesystemet er det således ikke en ekstraomkostning at benytte DRF Live!

Download seneste version


Programmet DRF Live installeres hurtigt på din Windows-computer og programmet kan se hvilke stævner du har liggende i Stævnesystemet. Med få klik kan du sætte DRF Live til automatisk at lægge startlister, tidsplan og resultatlister op på live.rideforbund.dk. Fra klubbens hjemmeside kan du blot linke til dit stævne på live.rideforbund.dk og behøver således ikke at uploade yderligere information på klubbens hjemmeside. Det letter arbejdet i sekretariatet. Samtidigt får du fordelen af at dit stævne bliver set af rigtig mange. Mange rideklubber opsætter også skærme på stævnepladsen så publikum kan følge med i stillingen undervejs i klassen.


Køb abonnement på Stævnesystemet og DRF Live

Hjælp til DRF Live

Tilbage